Даниил Квјат и Александер Албон имаа интересен дуел за време на Унгарското Гранд При на Хунгароринг, последната трка пред летната пауза.

Воедно, ова може да се истакне и како пример за навистина чисто тркање помеѓу не само двајца возачи, туку и тимски колеги.