Почина легендарниот Ники Лауда на 70-годишна возраст, но она што го остави зад себе е тешко замисливо.

Филмот Rush од 2013 година на фантастичен начин ја опишува лудата и бескорпулозна битка за титула во 1970-тите години од минатиот век помеѓу Ники Лауда и Џејмс Хант.